værksted

maskineværksted I Gudbjerg

Hos J. Dyhr A/S har vi et professionelt værksted, hvor vi tilbyder service, klargøring og reparation af maskiner. På vores værksted i Gudbjerg kan vi stå for en bred vifte af services, store som små. Det er vores mål at sørge for, at du får brugbar service og driftsikre maskiner.

Vores målsætning er at udføre enhver service og reparation hurtigst muligt. Det betyder naturligvis ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten eller dialogen, tvært i mod. Det handler udelukkende om, at vi får dine maskiner til at fungere hurtigt og driftsikkert. 

Har du spørgsmål til dine muligheder, eller er du i tvivl om, hvor vidt vi kan hjælpe dig i mål med din opgave, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi vil altid gøre plads på operationsbordet i værkstedet og tage hånd om dine maskiner og dine eventuelle problematikker. 

Værkstedet håndterer blandt andet:

Vores smedeafdeling tilbyder alt inden for:

DeN bedste kvalitet

Hos J. Dyhr A/S er du altid i gode hænder. Vi er et hold af mekanikere med speciale i blandt andet lastbiler, traktorer, hydraulik og styresystemer samt opbygning. Vi mestrer alle opgaver med traktorer, lastbiler og landbrugsmaskiner.

Vores eget lager

Det er en stor fordel at have sit lager tæt på. Fra vores reservedelslager er vi stand til at levere de fleste dele omgående. Er der alligevel dele, som vi ikke lagerfører, kan vi i langt de fleste tilfælde have dem klar til afhentning dagen efter.