Brugte landbrugsmaskiner til salg

Hos J. Dyhr A/S tilbyder vi et udvalg af nye og brugte landbrugsmaskiner til salg på Fyn.
Læs mere og se hvilke landbrugsmaskiner vi har til salg herunder.

Salg af nye og brugte landbrugsmaskiner på Fyn

J. Dyhr A/S tilbyder salg af maskiner og dele, som du netop står og mangler. Vi tilbyder rådgivning, og i den forbindelse lytter vi til dine ønsker. På den måde vejleder vi dig til det rette valg med udgangspunkt i dine behov. Hvad end du mangler en brugt landbrugsmaskine, havemaskine eller noget helt tredje, har vi med garanti det du leder efter.

Vi er klar over, at der er mange ting, der skal tages højde for, og det kan være en stor beslutning at skulle købe en ny maskine. Tag os med på råd, så du kan drøfte dine overvejelser.
Inden for salg af brugte landbrugsmaskiner, har vi et bredt sortiment. Vores udvalg består bl.a. af nye og brugte maskiner i mærkerne Valtra, Krone, Lemken, Bobcat, Weidermann, Kubota, TP, Hiab, Ariens og Echo.

Du er meget velkommen til at kontakte vores sælger, Henrik Matthiesen, så du kan få overblik over dine muligheder.

Kontakt vores salgsafdeling her.

SE UDVALG AF BRUGTE LANDBRUGSMASKINER TIL SALG
VIA MASKINBLADET.DK

Køb brugte landbrugsmaskiner på Fyn

Hos J. Dyhr har vi et bredt udvalg af brugte landbrugsmaskiner, som kan dække alle dine behov, uanset om du driver et mindre eller større landbrug. Der er ingen grund til at være bekymret for at vores brugte landbrugsmaskiner ikke kan leve op til standarderne. Vi har dygtige mekanikere i vores værksted, som garanterer, at alle vores maskiner kører som de skal.

Når du vælger at investere i en brugt landbrugsmaskine fra J. Dyhr på Fyn, får du både samme pålidelige maskine som i butikkerne, men til en langt bedre pris. Find hele vores udvalg hos maskinbladet.dk eller kontakt vores sælger på tlf. 54 58 15 90 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at finde dine næste brugte landbrugsmaskiner.

Se vores brugte landbrugsmaskiner til salg

Her på siden finder du et overblik over alle vores brugte landbrugsmaskiner til salg. Hvad end du er på udkig efter en maskine fra Valtra, Krone, Bobcat eller et helt andet mærke, har vi maskinen til dig.

Alle maskiner gennemgår en grundig inspektion for at sikre, at de er i top stand og klar til brug. Ved at vælge en af vores brugte landbrugsmaskiner kan du spare mange penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Maskinbladet.dk finder du vores aktuelle lager af udstyr og brugte landbrugsmaskiner til salg, som passer til både dine behov og budget. Skulle du have nogle spørgsmål til vores maskiner eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os

62 25 11 10