Om J. Dyhr a/s

Vores historie

J. Dyhr A/S er et familieejet firma med mere end 50 års erfaring. Det er bogstavelig talt en hel krig siden. Vores mange års erfaring har gjort os til en stærk spiller i feltet, som kan løse både store som små services. Vores kompetente medarbejdere er nøje udvalgt til den enkelte opgave.

Det hele startede, da Hans Kjær reparerede personbiler og cykler i Gudbjerg. Hans’ søn, Nikolaj Kjær, stod i lære som mekaniker ved sin far, og i 1941 byggede han et autoværksted på Ørbækvej 73, Gudbjerg. Herfra sikrede de to sig, at de sydfynske cykler og kørertøjer var funktionelle.

Efter befrielsen rykkede Nikolaj sit værksted til Svendborg, og Kresten Skov overtog værkstedet i Gudbjerg. Kresten fik den unge, Jens Dyhr Nielsen, som lærling i 1960, og ti år efter købte Jens forretningen og satte gang i forhandlinger inden for salg af traktorer. 

Først var det David Brown og kort tid efter kom også Case entreprenør-materiel med i konceptet. I 1986 blev det i stedet Volvo BM Valmet, der havde hovedfokus. Det er dét, der i dag hedder Valtra, og som lige siden har været en fast del af husets sortiment her hos J. Dyhr A/S.

I 2005 begyndte et genertionsskifte, der d. 1. juni samme år bragte Bo Bukkehave og Flemming Østergaard i front af driftvirksomheden J. Dyhr A/S. I 2015 stoppede Flemming med at være en del af den daglige drift, og valgte i 2017 at udtræde som medejer.

I dag er det stadig Jens Dyhr Nielsen, der ejer bygningerne. Bo er i dag direktør og ansvarlig for værkstedet, lagerstyringen og personale. Han har været i virkesomheden i rigtig mange år, og det giver en god ro og stabilitet på værkstedet og på kontoret.

Bo kender kundekredsen og dertil den enkelte kundes behov. Han står i dag, som traktormekaniker med over 20 års erfaring, og er altid klar til at hjælpe og vejlede. Vores velkvalificerede medarbejder-team er sammensat nøje ud fra nyttige kompetencer inden for branchens felt.

J . Dyhrs Bestyrelse

  • Bo Bukkehave
  • Ejnar Kløverpris
  • Flemming Østergaard

Ejnar Køverpris har gennem tiden opbygget en masse erfaring og har b.la. været i flere bestyrelser. Heriblandt bestyrelser som Arla Foods og Scanheid. Flemming Østergaard er J. Dyhr A/S’ chef for vores brugtvognsafdelingen ved Scania.

Tidslinje