Salg

Toke Andersen

Sælger


Tlf: +45 26 30 11 10


VI FORHANDLER

VALTRA

Valtra traktorer er kendt for deres driftssikkerhed, alsidighed, deres lange levetid og ikke mindst de nordiske rødder.

Vi leverer hver eneste traktor med det udstyr og de specifikationer, som du ønsker.

Valtra traktorerne er konstrueret til at kunne modstå selv det mest barske klima, og de leverer topresultater under alle tænkelige arbejdsforhold.

KRONE

Hos J. Dyhr A/S sælger og servicerer vi Krone landbrugsmaskiner. Krone har et bredt program og har gennem 100 år skabt et respekteret brand.

Grundlaget for firmaets vedvarende succes er den helt rigtige blanding af innovativ styrke, tæt samarbejde med kunden og erfaring. Krone producerer desuden finsnittere, river, vendere, skårlæggere, vogne og pressere af meget høj kvalitet.

WEIDEMANN

Weidemann maskiner har i mere end 30 år været den foretrukne partner i mange maskindrevne brancher. Både hos landbrug, have- og landskabsbrug, heste- og ridesport og ved offentlige institutioner og i industri- og byggesektoren støder du ofte på Weidemanns produkter.

KUBOTA

Kubota er en japansk producent af kompattraktor og havetraktorer.  Virksomheden blev grundlagt i 1890 og har lige siden været en respekteret og anerkendt producent. Et kendetegn for Kubota er, at kvaliteten er helt i top.

Producenten har nemlig stort fokus på at sikre, at alle produkter er produceret af gode og solide kvalitetsmaterialer, så du får et gedigent produkt, der holder i mange år.

BOBCAT

TP

Bobcat er et af verdens stærkeste produkter indenfor entreprenørmaskiner. Bobcat har et omfattende produktprogram, der indebærer minilæssere, minigravere, gummihjulslæssere og

teleskoplæssere. Minilæssere leveres både på hjul og larvebånd, og minigravere kan fås fra 800 – 12.500 kg.

Gummihjulslæssere findes i tre modeller leveret med forskellige typer ophæng.

TP Flishuggere er danske produkter, der er kendetegnet ved driftssikkerhed, effektivitet og brugervenlighed. Kvaliteten er altid høj og med en enkel betjening, er det nemt for dig at komme i gang med arbejdet. Både professionelle og private kunder kan finde egnede modeller i produktudvalget til stort set enhver brugssituation. Vi kan hos J. Dyhr A/S levere flishuggere med kapacitet fra 100 mm og op til 400 mm i trædiameter.


Der er mange muligheder med TP. Du kan f. eks. få mobile flishuggere på trailer, track-flishuggere på larvefødder, PTO flishuggere til traktormontering og PTO K flishuggere til traktor montering m. kranbetjening.

HIAB

Den svenske producent Hiab har siden 1944 produceret et stort udvalg af kraner. Du kan f.eks. få kraner, armsystemer med hovedarme og vippearme i forskellige længder, flere hydrauliske udskud og forskellige geometrier. Hvert system udstyrer kranen med individuelle og specielle karakteristiske egenskaber. Din kran bliver nøje udvalgt efter dine ønsker.

ARIENS

The Ariens Company har solgt sneslynger- og maskiner til have og park i over 40 år. Selskabet er ejet af familien Ariens og har hovedkontor i Brillion, Wisconsin, USA. Når du køber et produkt fra Ariens, bliver du ejer af en solid maskine, der er kendt for høj kvalitet og lang levetid.

ECHO

Echo er Japansk grundlagt og producerer bl.a. motorsave, hækkeklippere og buskryddere af høj kvalitet. Hos J. Dyhr A/S er vi stolte af at sælge produktet, så vi kan føre ECHO's gode navn videre.

SALG

- brugt og nysalg


Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi er altid klar til at vejlede dig. Det er en stor beslutning at købe nyt, så brug os gerne, hvis du vil drøfte dine overvejelser.

Vi forhandler Valtra, Krone, Lemken, Bobcat, Weidermann, Kubota, TP, Hiab, Ariens og Echo.


Kontakt sælger Toke Andersen og få overblik over dine muligheder. Du kan se vores udvalg af brugte maskiner via vores brugtvognshandel.

BLIV INSPIRERET

KVALITET - VIDEN - ERFARING

FØLG MED


TJEK


Link til valtra Shop


Vi er sponsor i

GOG Sport A/S


J. Dyhr A/S © Copyright. All Rights Reserved.

KONTAKT


J. Dyhr A/S

Teglværksvej 8

5892 GudbjergTlf: +45 62 25 11 10

Mail: bb@jdyhr.dk