Om os
Åbenthus i 1986 da vi begynder at forhandle Valmet
Jens Dyhr Nielsen snerydder ved Super Brugsen
Servicevogne linet op foran værkstedet
Jens og Gyrith foran Case rendegraver i 1975
Jens Dyhr Nielsen foran Valmet i 1986
Billede fra Jens Dyhr Nielsens læretid ved Christen Skov
Case maskine foran værkstedet i 1975
Åbent hus arrangement, da Jens Dyhr Nielsen havde fået forhandling af Case entreprenørmaskiner. På billedet ses Jørgen Andreassen, vejformand Gudme kommune, Preben Espensen, og Jens Dyhr Nielsen.
Casemaskine leveres i starten af 1980'erne

TIDSLINJE

BESTYRRELSE:

Bo Bukkehave

Ejnar Kløverpris

Flemming ØstergaardEjnar har gennem tiden været i flere bestyrelser.

Bl.a. hos Arla Foods og Scanheid.


Flemming Østergaard er chef for brugtvognsafdelingen ved Scania.

I 1965 er Jens udlært mekaniker og får arbejde ved Volvo i Svendborg. Her er han i 3,5 år, efterfulgt af 1,5 år ved Scania i Odense.


I 1970 køber Gyrit og Jens Jens' gamle læreplads og driver værkstedet, som det værksted det var, med reparation af knallerter, motorcykler, personbiler, lastvogne, traktor og entreprenørmaskiner mm.


I 1974 bliver forhandlingen af David Brown landbrugstraktorer en del af konceptet.


I 1975 kommer Case traktorer og entreprenørmaskiner også til Gudbjerg.


I 1977 tager vi det nuværende værksted på Teglværksvej i brug.


I 1986 skifter vi Case forhandlingen ud med det hæderkronede Volvo BM Valmet. Dét der i dag hedder Valtra.


I 1993 kommer Bo Bukkehave i lære som mekaniker. Her var tale om en ung mekaniker, som brændte for J. Dyhr A/S og havde stor interesse for sit fag.


I 1997 kommer Bo tilbage efter endt læretid og militærtjeneste.


I 2005 begynder et generationsskifte. Bo Bukkehave, der er gift med Dorte Dyhr Bukkehave, går sammen med Flemming Østergård, der er gift med Yvonne Dyhr, ind i et samarbejde og overtager driften af J. Dyhr A/S.


I 2010 får vi forhandlingen af Krone landbrugsmaskiner.


I 2012 er Jens ikke mere en del af J. Dyhr A/S, men er ene ejer af bygninger mm.


I 2015 stopper Flemming som en del af den daglige drift. Det er også det år, hvor vi begynder at forhandle Weidemann.


I 2017 flemming udtræder som medejer, og det er herefter alene Bo Bukkehave, der står med det fulde ansvar for virksomheden J. Dyhr A/S. Det er også året, hvor vi får forhandlingen af Lemken maskiner i hus.


I 2018 er J. Dyhr efter store omstruktureringer i Valtras forhandlernet udvalgt som en af Agcos foretrukne forhandlere af Valtras fulde traktorprogram.


VORES HISTORIE

J. Dyhr A/S er et familieejet firma med over 50års erfaring.


Det er bogstaveligtalt en krig siden, det hele startede

Det hele startede, da Hans Kjær repararede personbiler og cykler i Gudbjerg. Hans' søn Nikolaj Kjær stod i lære som mekaniker ved sin far, og i 1941 byggede han et autoværksted på Ørbækvej 73, Gudbjerg. Herfra sikrede de to, at de sydfynske cykler og kørertøjer var funktionelle. Efter befrielsen rykkede Nikolaj sit værksted til Svendborg, og Kresten Skov overtog værkstedet i Gudbjerg.


Kresten fik den unge Jens Dyhr Nielsen som lærling i 1960, og ti år efter købte Jens forretningen og satte gang i forhandlingen af traktorer. Det startede med David Brown og kort tid efter kom også Case entreprenør-materiel med i konceptet. I 1986 blev det i stedet Volvo BM Valmet, der havde hovedfokus. Det er det, der i dag hedder Valtra, og som lige siden har været en fast del af huset her hos J. Dyhr A/S.


I 2005 begyndte et genertionsskifte, der d. 1. juni samme år bragte Bo Bukkehave og Flemming Østergaard i front af driftvirksomheden J. Dyhr A/S. I 2015 stoppede Flemming med at være en del af den daglige drift, og valgte i 2017 at udtræde som medejer.


I dag er det stadig Jens Dyhr Nielsen, der ejer bygningerne. Bo er i dag direktør og ansvarlig for værkstedet, lagerstyringen og personale. Han har været i virkesomheden i rigtig mange år, og det giver en god ro og stabilitet på værkstedet og på kontoret. Bo kender kundekredsen og de enkeltes behov. Han står, som traktormekaniker med over 20 års erfaring, klar til at hjælpe og vejlede.

KVALITET - VIDEN - ERFARING

FØLG MED


TJEK


Link til valtra Shop


Vi er sponsor i

GOG Sport A/S


J. Dyhr A/S © Copyright. All Rights Reserved.

KONTAKT


J. Dyhr A/S

Teglværksvej 8

5892 GudbjergTlf: +45 62 25 11 10

Mail: bb@jdyhr.dk